Despre Activitatea Noastra

Cozi

Probabil ați auzit ca inmatricularea auto sau radierea auto sunt proceduri care implica multa rabdare, timp pierdut si stat la cozi. Apelați la noi pentru a va reprezenta la orice instituție publica este necesar precum DITL, DRPCIV, ANAF sau RAR, ca să nu fie nevoie sa mergeți nicăieri și sa stati la cozi astfel economisind mult timp. Vom prelua noi toate aceste responsabilități iar după ce ne veți preda documentele veti scapa de aceste neplaceri. Va vom informa de stadiul inmatriculării auto sau radierii auto și veți primi la final toate actele auto.

Timp

Activitatea noastra consta in a soluționa in cel mai scurt timp posibil orice serviciu pe care il preluam, inmatriculare auto sau radiere auto inclusiv modificarea datelor înscrise în cartea de identitate a vehiculului si schimbarea talonului. Oferind servicii complete si eficienta maxima pentru timpul rezolvarii actelor necesare pentru inmatricularea, radierea unui autovehicul suntem un suport real pentru clientul nostru.

Experienta

Indiferent care e problema ta legata de inmatriculari sau radieri autovehicule, noi suntem aici pentru a-ti oferi sprijinul si ajutorul nostru pentru rezolvarea oricaror servicii legate de acte auto. Ne ocupam de pregătirea dosarelor și redactarea documentelor de inmatriculare auto sau radiere auto pentru fiecare instituție publica. Misiunea noastra este de a reprezenta un partener eficient si de incredere, pentru dumneavoastra.